Accommodatie

in een kleinschalig complex van Apartamentos Benitachell

Accommodatie

in een kleinschalig complex van Apartamentos Benitachell

Het appartement 9A van 80m2, gelegen op de middelste etage van 3 verdiepingen, is modern ingericht en heeft een hoogstaand afwerkingsniveau. De inrichting is comfortabel en compleet. De twee badkamers zijn uitgerust met prima sanitair en de keuken beschikt over een grill/magnetron, vaatwasser, koelkast, 2 elektrische kookplaten en een Senseo apparaat. Alle kamers hebben airco warm/koud. In een van de badkamers staat een wasmachine.

Het hele complex is beveiligd en om binnen te komen is een toegangspas nodig. Er wordt borg gevraagd van € 150,- die wordt teruggestort na inlevering van de sleutels/toegangspas en de eindcontrole gedaan is.

De woonkamer is voorzien van een zithoek en een eethoek. Hier staat ook de flatscreen TV met onder andere alle Nederlandse zenders. Ook is er een aantal Nederlandse boeken ter beschikking. In de royale slaapkamers zijn grote inbouwkasten. Er is een slaapkamer met een ruim 2-persoonsbed terwijl in de tweede slaapkamer een zeer groot lits-jumeaux staat. Het appartement heeft een balkon met tafel en stoelen. Rond het fraaie gezamenlijke zwembad staan ligstoelen en parasols.

In het hele complex is gratis WiFi.

Woonkamer

Keuken

Badkamer

Slaapkamer 1

Slaapkamer 2

Terras met schitterend uitzicht