Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

RESERVERINGEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN APPARTEMENT LA SALAMANDRA

Huursom:   De verhuurtarieven van het appartement  zijn inclusief BTW, elektriciteit, waterverbruik en eindschoonmaakkosten, bedlinnen en handdoeken.

Borg: Voor iedere boeking wordt een borg berekend van € 100,- voor de toegangspas. Deze borg wordt teruggestort nadat bij het uitchecken de toegangspas is ingeleverd.

Reservering: De reserveringsbevestiging c.q. factuur wordt binnen twee weken na aanvraag van de reservering toegezonden. De reserverings-bevestiging is het bewijs van de boeking.

Betaling:   Na ontvangst van de factuur c.q. reserveringsbevestiging dient u binnen een week   30% van het factuurbedrag over te maken op de bankrekening NL79ABNA0478213794 van Emelte BV te Uden. Het restant uiterlijk zes weken voor aankomst. Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief. Boekt u binnen zes weken voor aankomst dan dient u het gehele bedrag ineens over te maken.

Annuleringen:   In het geval van annulering berekenen wij u de volgende percentages:

  • Bij annulering tot drie maanden voor aankomstdag:  15% van het factuur bedrag.
  • Bij annulering tot twee maanden voor aankomstdag: 50% van het factuur bedrag.
  • Bij annulering tot één maand voor aankomstdag:  75% van het factuur bedrag.
  • Bij annulering korter dan één maand voor aankomstdag:  90% van het factuurbedrag.
  • Bij annulering op of na de aankomstdag:  100% van het factuur bedrag.
  • Annuleringen worden uitsluitend schriftelijk geaccepteerd.

U kunt een annuleringsverzekering afsluiten bij bank of verzekeringskantoor

Huisdieren:  Zijn niet toegestaan.

Wisseldagen, aankomst/ vertrek:  Aankomst en vertrek in het hoogseizoen uitsluitend op zaterdag of in overleg. Op uw aankomstdag kunt u het appartement tussen 15.00 uur en 21.00 uur betrekken en op uw vertrekdag zult u het appartement  vóór 10.00 uur dienen te verlaten.

Minimaal aantal overnachtingen: In het hoogseizoen kunt u uitsluitend minimaal 7 nachten boeken en in de rest van het jaar minimaal 4 nachten. Uitzonderingen in overleg mogelijk.

Klachten:   Ondanks onze goede zorgen kunt u van mening zijn dat u een gerechtvaardigde klacht heeft met betrekking tot uw verblijf. U dient deze klacht te allen tijde op het complex  zelf te melden, zodat ter plaatse een oplossing gevonden kan worden.

Aansprakelijkheid: “Emelte BV ‘’ is niet aansprakelijk voor:

  • Schade en/of letsel ontstaan op het complex, ongeacht de oorzaak hiervan.
  • Mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen.
  • Onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.
  • De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen die uit de reservering voortvloeien, zowel van hemzelf alsmede van alle aangemelde personen en/of bezoekers. De huurder aanvaardt de verantwoordelijkheid voor door hem of zijn medebewoners veroorzaakte ongelukken op het complex. Tevens aanvaardt de huurder de verantwoordelijkheid voor het zwembadgebruik en alle risico’s die een zwembad met zich mede kunnen brengen, zoals verdrinking.

Acceptatie huurvoorwaarden:  Door het insturen van een reservering gaat u akkoord met deze huurvoorwaarden.